Trends & ontwikkelingen

Een goed product is meer dan alleen lekker. De vraag naar voedzaam en gezond voedsel blijft groeien. Net als de groep mensen die minder of zelfs geen dierlijke eiwitten eet. Yama biedt je een helpende hand om invulling te geven aan de laatste trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Van de eiwittransitie tot een clean(er) label en van populaire smaakprofielen tot voedselveiligheid.

 


 

1. Eiwittransitie

  • Algen als de nieuwe plantaardige proteïne 
  • Vervangers voor gehydroliseerd plantaardig eiwit (HVP) 
  • Plant Lab Meat labs, vrij van dierlijke proteïne 

2. Biologisch

  • Sojasaus
  • Bouillon
  • Gistextract

3. Populaire smaakprofielen

  • Japanse miso en ponzu
  • Koreaanse chili of Guojujiang
  • Indonesian fried sambal
  • Vietnamese pho en Lime Chilli Nuoc Yam
  • Thaise Tom kha kai 
  • Peruaanse ceviche met koriander
  • Thaise Sriracha

4. Voedselveiligheid

  • Listeria preventie
  • Food defense

5. Reducties

  • Zout
  • Sodium

6. Verpakking & labelling

  • Clear en clean(er) labels
  • Nutri-Score
  • GMO
  • Vermindering van allergenen

 


 

SPEEL IN OP DE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Yama helpt je graag om invulling te geven aan de trends en ontwikkelingen in voeding. Neem contact op voor advies en oplossingen op maat.

 

Neem contact op 

© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.