products-header

Welkom
bij Yama Products

 

Specialist en partner in Aziatische sauzen, seasonings, dressings en umami ingrediënten.

Your silent partner

in famous food

Al 50 jaar Yama

‘Your silent partner in famous food’ is onze slogan. Die lijkt een zweem van mysterie te hebben, maar verwoordt exact de missie van ons bedrijf. Wij delen achter de schermen onze kennis en werken mee om de producten van onze klanten te verbeteren, maar vooral om ze lekkerder te maken. Het feit dat zowel alle producten als de diepgaande kennis erover op één adres geconcentreerd zijn, maakt Yama een unieke leverancier en een onmisbare partner. Een onmisbare silent partner.

“Wij zijn graag uw kenniscentrum op het gebied van umami- en smaakoplossingen!”

saus-2

Het hart van umami

Smaak is wat food famous maakt. Smaak is complex en gaat veel verder dan ‘lekker’. Het omvat de hele beleving van ingrediënten, toepassingen en consumeren. Naast de basissmaken zoet, zout, bitter en zuur verrijkt de Japanse keuken ons met de ‘heerlijkheid’ umami. Umami is het kloppend hart van Yama. Het is de extra dimensie die gerechten zo bijzonder maakt. Voor ons is umami meer dan de vijfde smaak, het is de ervaring van een persoonlijke smaakbeleving!

Om u de juiste umami oplossing te bieden, werken we – naast eigen onderzoek naar nieuwe grondstoffen en toepassingen – nauw samen met een aantal partners die specialist zijn op gebied van ingrediënten, halffabricaten en/of eindfabricaten.

Save

Save

Trends & Specialismen

Smaak is ons metier en leidt ons in alles wat we doen. Yama Products volgt alle trends op de voet. Zo bieden wij oplossingen voor natriumreductie, clean label trajecten en natuurlijke smaken. Met onze sauzen en marinades voldoen wij aan de laatste eisen van de retail en brengen wij de nieuwste mondiale smaaktrends.

Lees meer

schermafbeelding-2017-04-23-om-20-11-54

''A team of people with passion for craftsmanship and flavours. A team with respect for each other and nature. We understand taste and have the desire to make a difference in food trends. Now and in the future.''

>
YP_home_vegetarisch

Lekker vegetarisch

Steeds vaker schrappen we één of meerdere keren per week het stukje vlees of vis van ons menu. Onze oplossingen groeien mee met deze trend. Met onze umami ingrediënten of de producten uit onze WBS range intensiveren we de smaak van de maaltijd en bewijzen we dat vegetarisch eten ook heel lekker kan zijn. Zoekt u de juiste ‘kick’ voor uw product? Ons team voert vaak applicatietesten uit en doet dat ook graag voor u.

img-0707
content-deco

Umami uit de zee

海からの恵み

Umami uit zee is onze laatste ontwikkeling op het gebied van natuurlijke smaak ondersteuning. Aan de basis ligt een bouillon getrokken van hoogwaardige kombu zeewier. Deze techniek geeft een krachtige en heldere smaak af. In het kader van ons sustainability programma, hebben we ook een Nederlands project opgestart om lokaal zeewier gecontroleerd te kweken in zee.

Yama heeft deze grondstoffen in vloeibare en in poedervorm. Bijvoorbeeld onze NSS-SD - natuurlijke seasoning saus. Deze is breed inzetbaar in vele applicaties zoals kipnuggets, garnalenkroketten en makreelsalade. 

Assortiment
取り扱い商品

Sauzen, dressings en marinades

Goede saus verrijkt een gerecht op zo’n manier dat alle andere smaken en texturen elkaar complementeren en aanvullen. Saus is de perfecte toevoeging voor elk product, voor elk gerecht.

Lees meer
YP_home_assortiment_sauzen marinades2_135x135

Sojasauzen

Het productie proces en de ingrediënten van Japanse sojasaus zijn al honderden jaren bij wet vastgelegd. De fermentatie, het brouwproces en de genomen tijd zorgen ervoor...

Lees meer
YP_home_assortiment_sojasaus2_200x200

Umami ingrediënten

De vijfde smaak staat bij ons al meer dan 50 jaar op nummer één. Onze passie, traditie en beleving op dit terrein maakt ons het ultieme umami kenniscentrum en heeft geleid tot tal... 

Lees meer
YP_home_assortiment_umami_200x200

Kruiden & specerijen

Onze kruiden en specerijen zijn pure, natuurlijke smaakmakers. Ze verrijken gerechten met hun intense smaak en doet ze geuren en kleuren. De meeste specerijen hebben hun roots...

Lees meer
YP_home_assortiment_kruiden specerijen_200x200

Single ingredients

Recepten bestaan uit losse ingrediënten die samen een geheel vormen. Het zijn de bouwstenen die een smaak, viscositeit, structuur en aroma geven. Bij Yama Products hebben...

Lees meer
YP_home_assortiment_singleingredients_200x200

Aroma’s

In veel verpakte en bereide levensmiddelen zorgen aroma’s ervoor dat de smaak- en geurbeleving tot aan het einde toe optimaal blijven. De aroma topnotes van Yama geven karakter aan uw producten, zijn van...

Lees meer
YP_home_assortiment_aroma_200x200
tofu-products-web.922x600

“Saus verrijkt een gerecht op zo’n manier, dat alle andere smaken en texturen elkaar complementeren en aanvullen. Saus is de perfecte toevoeging voor elk product, voor elk gerecht.

koken-1
sluit

Contact Yama Products

Rutherfordweg 2
3542 CG Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 240 8030