andre-benz-250740

Welkom
bij Yama Retail

Irasshaimase!

Welkom!

Your silent partner

in famous food

Al 50 jaar thuis in de Japanse keuken

Yama is al ruim 50 jaar actief in de levensmiddelenmarkt. Met Kikkoman sojasaus uit Japan hebben we de Nederlandse consument kennis laten maken met de pure natuurlijke smaak van de Japanse keuken. Ons streven is om lekkere en gezonde Japanse producten bereikbaar te maken voor alle hobbykoks en consumenten. Yama heeft een passend assortiment voor iedere retailer.

Van klembord-2

Yama & Kikkoman

Met Kikkoman delen we de passie voor traditie, authenticiteit en zuiverheid en blijven we trouw aan onze principes. Al eeuwenlang wordt Kikkoman sojasaus gebrouwen uit vier pure, natuurlijke ingrediënten. Wereldwijd bekend en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit, verfijnt en verrijkt de natuurlijke Kikkoman sojasaus als allround smaakmaker alledaagse gerechten. Kikkoman is niet voor niets wereldmarktleider in sojasaus.

 
mood-weiss-schale-stillklein

Een wereld aan mogelijkheden

We willen gezond en smaakvol eten. Puurheid, versheid, balans en eenvoud zijn de juiste ingrediënten uit het oosten waar we in het westen zo naar op zoek zijn. Japanse producten voegen extra smaak (umami) toe, subtiel en toegankelijk. Steeds meer consumenten koken met Japanse producten waardoor de alledaagse gerechten een nieuwe touch krijgen.

YR_home_schap
 

Schep meer beweging in het schap

Door trends, nieuwe smaken en nieuwe merken is het oosterse schap constant in beweging. De Japanse keuken groeit het snelst. Consumenten zijn dol op sushi, pokebowl, teriyaki, ramen noodles, panko en wasabi. Japans eten en koken zal een nog groter deel gaan uitmaken in ons wekelijkse menu. Yama heeft hiervoor alle originele producten in huis.

Yama brengt Japan dichtbij

Yama wil de geheimen van de Japanse keuken voor uw consumenten ontsluieren door samen met u de beste Japanse producten voor hen bereikbaar te maken. Dat doen we al ruim 50 jaar met originele producten en authentieke smaken. Een specialisme waar we u graag deelgenoot van maken. Samen met uw kennis en ervaring creëren we meer inspiratie en kwaliteit voor een aantrekkelijk Japans schap. Met elkaar zetten we de trends en dynamiek van de markt om naar een trendy en dynamische uitstraling binnen uw winkels.

Uitgelicht!

YR_Homeblok_kewpie_cons

Kewpie

Kewpie Mayonaise is dé lekkerste sushi mayonaise!

Lees meer
YR_homeblok_wasabichips

Chips

Koikeya is het bekendste merk van premium chips (potechi) in Japan.

Lees meer
YR_homeblok_sake

Sake

Hakutsuru is de meest toonaangevende sakeproducent van Japan.

Lees meer
YR_homeblok_panko_cons

Panko

Japans broodkruim. Neutraal van smaak, neemt weinig vet op en geeft een mooi krokant paneerlaagje.

Lees meer

Een smaak op maat

De oosterse (wok)sauzen, dressings en marinades die we ontwikkelen zijn zuiver, puur en intens. Wij durven te stellen dat we de smaak van de consument kennen en willen deze graag met onze klanten invullen door producten op maat te ontwikkelen die aansluiten bij de laatste trends. Yama biedt inspiratie voor iedereen, op ieder moment. Ontdek Yama, your silent partner in famous food.

yakitori-duif-h-1
sluit

Contact Yama Retail

Rutherfordweg 2
3542 CG Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 240 8030