merken-header

Merken

bottle_global_pos_515x250_other_ol-02

Asahi Super Dry Beer

スーパードライ

Het populairste bier in Japan is Asahi Super Dry dat in 1987 als eerste Super Dry op de markt werd gebracht. De uitstekende fermentatie en het speciale aroma geeft het bier een bijzondere ‘dry’ smaak, ook wel karakuchi genoemd. Naast de bekende flesjes is Asahi bier ook beschikbaar in fusten.

sapporo-logo.299x192

Sapporo Beer

サッポロビール

Het oudste biermerk van Japan komt uit Sapporo, hoofdstad van het noordelijke eiland Hokkaido. Het werd in 1876 gebrouwen door een Japanner die door Duitse brouwers was opgeleid. Inmiddels is het één van de favoriete bieren en heeft het in de Verenigde Staten zelfs de status van meest verkochte Aziatische bier.

ceremony barrel

Hakutsuru Sake

白鶴日本酒

Hakutsuru is de meest toonaangevende sakeproducent van Japan. Het merk bestaat sinds 1743 en is ook buiten Japan een bekende naam geworden. De brouwerij is gevestigd in Kobe. De aanwezigheid van natuurlijk bronwater, koude winters en gekwalificeerde brouwers maken dit tot de perfecte locatie voor het brouwen van sake.

Kewpie logo en pop png

Kewpie

キューピー

Kewpie mayonaise is in 1925 ontwikkeld om de gezondheid van de Japanse bevolking te verbeteren. Het moest voedzaam zijn en bevatte dan ook twee keer zoveel eigeel als andere mayonaises. Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot de enige echte Japanse mayonaise. Het is een onmisbaar product in elk Japans huishouden en professionele keuken en is dankzij de unieke smaak inmiddels over de hele wereld populair.

wasabi-1

Kinjirushi

金印

Kinjirushi betekent letterlijk “het beste” en dat zijn ze ook. Het bedrijf blinkt al meer dan 80 jaar uit in wasabiproducten van exceptionele kwaliteit. Ze maken hiervoor bij voorkeur gebruik van pure lokale ingrediënten zoals de mierikswortel die speciaal voor hen wordt geteeld in Hokkaido. Als een van de eersten leerden zij het westen hoe ze wasabi moesten gebruiken.

logo uchi

Uchibori

内堀醸造

Uchibori is een van de bekendste azijnproducenten van Japan. Vanwege de hoge kwaliteit is het merk vooral geliefd bij de echte kenner. Naast de bekende azijn op basis van rijst, en sake kasu, heeft Uchibori ook een premiumvariant op basis van 100% pure rijst, de Uchibori Pro.

Kikkoman sojasaus

Kikkoman

キッコーマン

Kikkoman is één van de weinige merken natuurlijke sojasauzen en is wereldwijd bekend en gewaardeerd om zijn kwaliteit. Al eeuwenlang verfijnt de natuurlijk gebrouwen sojasaus Aziatische en vooral Japanse gerechten. Inmiddels wordt Kikkoman sojasaus door chefs over de hele wereld als allround smaakmaker gebruikt. Niet voor niets is Kikkoman wereldmarktleider in sojasaus.

sluit

Contact Yama Foodservice

Rutherfordweg 2
3542 CG Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 240 8030