YFS_home2_josh-wilburne-147485

LOVE AND PASSION

FOR JAPANESE FOOD

Al 50 jaar Yama
YAMA創立50周年 

Yama Foodservice. Partner en inspirator als het gaat om originele Japanse producten en ingrediënten voor de professionele horeca. Een echt familiebedrijf dat de natuurlijke smaken van Japan in haar genen heeft verankerd. Wat ons drijft, is bezieling voor smaken en gerechten, respect voor elkaar en de natuur. Met chefs delen we al ruim 50 jaar de geheimen van de Japanse keuken en leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan onze hedendaagse eetcultuur. Japans leren is niet nodig, Yama Foodservice helpt u altijd op weg!

De Japanse keuken

日本食

De Japanse keuken kent een aantal basis ingrediënten zoals  soja, azijn, sake, mirin, miso, kombu en dashi. Over een trend kunnen we niet meer spreken: de Japanse keuken heeft zich definitief gevestigd. Veel smaken en technieken uit Japan zijn inmiddels onmisbaar in de hedendaagse gastronomie. Met subtiele, onderscheidende en toegankelijke smaken zijn de producten uit deze keuken in allerlei kookstijlen van toegevoegde waarde. Umami is geen fantasienaam. Umami is wat de Japanse keuken naar hier heeft gebracht: smaak!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Ken Osawa – EN Japanese kitchen and Sake bar.

Save

Save

それを私たち料理人は、元の味を壊さないように味付けをしてちょうどいい濃くもなく薄くもないバランスのいい味を作っています

Yama merken

日本のメーカー

Yama Foodservice haalt alleen het beste uit het oosten naar het westen. We koesteren onze jarenlange relaties met kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Originele Japanse merken die het verschil maken. Voor liefhebbers die balans, umami en subtiele smaken weten te waarderen.

Lees meer

Horecava 2018

Evenementen

17 september 2018
19 september 2018

Gastvrij Rotterdam 2018

Ahoy', Rotterdam

Save

Save

Save

 
Het assortiment van Yama Foodservice is inmiddels bij iedere horeca groothandel verkrijgbaar.  U vindt onze producten op de bestellijsten en ook in het schap! Bij de meeste assortiments- en floormanagers hebben wij de specifieke kennis bijgebracht van de Japanse producten, zodat u snel op weg geholpen kunt worden.

yama arjan demo

Educatie

教育

Yama wil graag een bijdrage leveren aan de 'chefs van de toekomst'. Dit doen wij door gastcolleges, workshops en inspiratiesessies te geven aan (hobby)koks, studenten en andere geïnteresseerden in en liefhebbers van de Japanse keuken. 

Lees meer

Exclusieve producten

高級食材

Voor onze klanten die authentieke gerechten bereiden. Die verse Japanse groenten vereisen. Vliegen wij wekelijks een exclusief assortiment in vanuit Kyushu. Producten en service die het verschil voor u maken!

 

YFS_home_theehuis_1283x573px
teken-1

Shun ‘De smaak van het seizoen’

Shun is onze professionele demonstratiekeuken. Het is ons kloppend hart waar inspiratie, vakmanschap en traditie stromen. Hier bouwen we met kennis en kunde verder aan het ambacht van de Japanse keuken. Door met elkaar te koken, te leren en te waarderen.

”Ik verweef veel producten van Yama in mijn keuken: sojasaus, witte gember, saké, rijstazijn, zeewier, ponzu en sesamdressing. Ik gebruik het bij mijn Zeeuwse vis- en schaaldieren. Ik wil nog veel meer Japanse accenten leggen want ik ben dol op de Japanse keuken.’’
Sergio Herman, patron-cuisinier The Jane te Antwerpen. Voormalig patron-cuisinier Oud Sluis (***) te Sluis.

YFS_home_Sergio-Herman

Yama assortiment

取り扱い商品

U vindt ons assortiment bij de bekende horeca groothandels. Voor de juiste artikelnummers van uw grossier kunt u bij ons terecht. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie over onze exclusieve producten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Bent u consument en wilt u het beste wat Japan u kan bieden? Kijk dan op onze webshop YamaFoodShop.nl

Lees meer

YFS_home_productgroep_sauces
"Een beroemde Japanse danseres zei me eens dat ze zich na het eten van echt Japans zo schoon voelde. Dat is het woord dat ik altijd zocht bij Japans eten. Schoon."
Felix Wilbrink – Telegraaf
gerecht-2
sluit

Contact Yama Foodservice

Rutherfordweg 2
3542 CG Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 240 8030